Vandaag besteld = overmorgen in je brievenbus

RFID Card

Enig resultaat


< 80 packs = 40% korting per pack

RFID card

Ben je op zoek naar een RFID card? Dan ben je bij NFC World aan het juiste adres. RFID kaarten zijn geschikt voor verschillende doeleinden. RFID is een manier om bepaalde data over te dragen naar ontvangers. Dit wordt gedaan door middel van radiogolven. Door het uitzenden van RFID radiogolven kunnen RFID antennes deze radiogolven opvangen waarin bepaalde data gestuurd wordt. Het verschil tussen NFC en RFID is de afstand. NFC werkt alleen op korte afstand. Bij RFID is deze afstand groter, waardoor deze technologie zeer geschikt is voor bijvoorbeeld toegang tot een hek of poort. Wanneer je met de RFID chip in de buurt komt van de poort, zal deze automatisch open gaan.

RFID cards programmeren

RFID cards kun je eenvoudig programmeren met een RFID reader. Dit toestel maakt het mogelijk om zowel de RFID card te lezen en te schrijven. Het lezen wordt als volgt bedoeld, de RFID reader maakt het mogelijk om de RFID card uit te lezen, waardoor je precies kunt zien welke data er is geprogrammeerd. Vervolgens is het mogelijk om deze data te kopiëren om deze weer te kunnen dupliceren op een andere RFID card. Zo kun je heel eenvoudig meerdere RFID producten schrijven waardoor je veel tijd kunt besparen.

RFID card bestellen bij NFC World

Heb je interesse gekregen in het bestellen van RFID cards? Wij helpen je graag verder. Of wil je advies hebben? Ook dan staan wij voor je klaar. Bekijk onze RFID producten in onze webshop, zoals bijvoorbeeld onze RFID sleutelhangers. Hier kun je eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Bestel je voor 15:00? Dan ontvang je binnen 2 werkdagen jouw pakketje in de brievenbus. Toch niet helemaal tevreden over het product? Geen zorgen, je hebt de mogelijkheid om het product naar ons retour te sturen. In deze situatie zullen wij zo snel mogelijk het bedrag terugstorten op je rekening.

Terug naar producten