Vandaag besteld = overmorgen in brievenbus 14 dagen retourtermijn Veilig betalen

NTAG213

Ben je opzoek naar een NTAG213? Dan ben je bij NFC World aan het juiste adres. We hebben de deze chip in verschillende soorten varianten beschikbaar, zoals sleutelhangers, stickers en tags. De NTAG lijn bestaat uit de NTAG213, NTAG215 en NTAG216. Het verschil tussen de verschillende chips zit in het aantal bytes dat op de chip geprogrammeerd kan worden. De NTAG213 is de variant met het minste aantal bytes, namelijk 144 bytes. Wil je eenvoudige taken programmeren? Dan is deze chip in de meeste gevallen geschikt voor jou.

De NTAG213 | 144 bytes capaciteit

De NTAG213 heeft een capaciteit van 144 bytes. In de meeste gevallen zal dit genoeg zijn om de eenvoudige taken op de chip te programmeren. Hier volgen wat voorbeelden om je meer duidelijkheid te geven over de hoeveelheid van het geheugen. Een webadres neemt circa 19 bytes in beslag. Wil je een URL programmeren op de NFC chip? Dan heb je aan de NTAG213 meer dan genoeg bytes. Contactgegevens hebben daarentegen wat meer capaciteit nodig. Een telefoonnummer neemt circa 16 bytes in beslag, een mail met een onderwerp regel 84 bytes en een visitekaart 153 bytes. Voor het programmeren van een visitekaart adviseren wij de NTAG215 of NTAG216.

NTAG213 programmeren

Een NTAG kun je eenvoudig programmeren met je telefoon. Hiervoor zijn verschillende applicaties in zowel de Apple Store als de Android Store beschikbaar. Wij adviseren om gebruik te maken van de applicatie ‘’NXP Tagwriter’’ of ‘’NFC Tools’’. Deze applicaties zijn gebruiksvriendelijk en werken snel. Mocht je wat complexere zaken willen programmeren? Of wil je grote hoeveelheden NFC chips programmeren? Dan adviseren wij om gebruik te maken van de NFC lezer.

NTAG213 kopen bij NFC World

Wil je NTAG213 chips kopen? Neem dan een kijkje in onze website. Bekijk onze verschillende varianten, zoals onze sleutelhangers, kaarten en tags. Bestellen bij NFC World is veilig, eenvoudig en snel. Bestel je voor 15:00? Dan kun je binnen twee werkdagen jouw favoriete item in je brievenbus ontvangen. Ben je niet helemaal tevreden over het product? Dan kun je deze retourneren en zorgen wij dat je het geld teruggestort krijgt op je bankrekening.

Terug naar producten