NFC business card

NFC World

Digitale Visitekaartjes

Met één druk op de knop toegang geven tot al jouw contactgegevens

Digitale Visitekaartjes bestellen

Digitale visitekaartjes

Op zoek naar digitale visitekaartjes? Dan is de digitale visitekaart met NFC functie wat voor jou! Deel eenvoudig jouw contactgegevens met je netwerk door simpelweg de pas tegen een telefoon aan te houden. De contactgegevens worden automatisch in de telefoon gezet. Heb je een video meeting? Ook dat is geen probleem. Laat de QR code zien in de webcam en de persoon aan de andere kant lijn kan eenvoudig de QR code scannen en jouw gegevens in zijn/haar telefoon zetten. Dat is pas handig!

✔️ In jouw unieke design of kies een standaard ontwerp
✔️ Razendsnel je contactgegevens uitwisselen zonder app
✔️ Toegang tot je social media kanalen en nog veel meer
✔️ Pas je profiel aan in jouw huisstijl in ons dashboard
✔️ Onbeperkt wijzigingen zelf doorvoeren in ons dashboard
✔️ Geen maandelijkse kosten

Vanaf €19,99,- per stuk

Bestellen

Hoe werkt een Digitaal Visitekaartje?

Heel simpel, je pakt je pas uit je portemonnee houdt het bij de telefoon van de betreffende persoon. En voila, de gegevens worden op zijn/haar scherm weergegeven. Geen app nodig! Nu heeft diegene direct de mogelijkheid om met één druk op de knop al jouw contactgegevens in zijn/haar telefoon te zetten. Eenvoudiger kan het niet…

 

Bestellen

Hoe vraag ik Digitale Visitelaartjes aan?

  • Stap 1: Vul het aantal en de oplagen in en bestel de NFC Visitekaart
  • Stap 2: Binnen 24 uur ontvang je jouw inloggegevens per mail
  • Stap 3: Log in met jouw inloggegevens in ons dashboard via de meegestuurde link
  • Stap 4: Vul alle gegevens in die je op de Digitale Visitekaart wil tonen
  • Stap 5: Klaar? Dan ontvang je jouw visitekaart binnen 2 weken op de deurmat.

Mocht je meer digitale visitekaartjes willen aanvragen? Misschien voor je collega’s? Geen probleem! Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Het design van jouw digitale visitekaart

Via ons dashboard kun je eenvoudig jouw design uploaden. Als we deze hebben ontvangen kunnen we de pas printen in het gewenste design en vervolgens programmeren. Binnen 2 weken heb je de digitale visitekaartjes op je deurmat liggen! Heb je geen ontwerp? Dan kun je kiezen uit onze standaard designs.

QR Code

Via ons inlogsysteem kun je eenvoudig een QR code toevoegen aan je design, zodat jij ook in een videomeeting jouw contactgegevens eenvoudig kunt delen.

Beheer je profiel in ons dashboard

Pas je profiel aan in jouw eigen huisstijl in ons dasboard. Wil jij weten hoe simpel ons dashboard werkt? Bekijk dan onze handleiding.

Bestellen

Welke informatie kan er op een digitaal visitekaartje gezet worden?

Niet alleen je contactgegevens, maar nog veel meer. Denk aan je adres, website, social media kanalen, locatie, mailadressen, maar ook bijvoorbeeld een profielfoto.

Bestellen

Veelgestelde vragen

Hieronder enkel van de veelgestelde vragen rondom digitale visitekaartjes.

Hoe kan ik mijn contactgegevens later wijzigen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat er enkele contactgegevens later gewijzigd moeten worden. Dit kun je eenvoudig zelf doen door in te loggen in ons systeem en vervolgens jouw gegevens te wijzigen. Zodra je op opslaan klikt is de wijziging direct doorgevoerd. Het wijzigen van gegevens kan zo vaak als je wilt!
Moet ik zelf een ontwerp aanleveren?
Dit mag, maar hoeft niet. Het ontwerp kun je in het systeem uploaden. Upload een afbeelding van minimaal 512 x 320 pixels voor de beste kwaliteit. Zodra je dit hebt gedaan zullen wij de Digitale Visitekaartjes printen en vervolgens opsturen. Heb je geen ontwerp? Dan kun je kiezen uit onze standaard designs.
Is mijn profiel zichtbaar voor iedereen?
Ja, als iemand de digitale visitekaart scant kan iedereen jouw contactgegevens bekijken en toevoegen in een mobiele telefoon.
Ik heb een aanvraag ingediend, wanneer ontvang ik mijn digitale visitekaart?
Als je jouw design hebt aangeleverd en alle gegevens hebt ingevuld, dan ontvang je de pas(sen)binnen 2 weken op je deurmat.
Moet ik zelf mijn gegevens op de digitale visitekaart programmeren?
Nee, je hoeft alleen jouw gegevens in ons dashboard te plaatsen en wij zorgen dat de gegevens op de Digitale Visitekaart komen te staan.

Zij gingen je voor…