Digitale visitekaartjes

Op zoek naar digitale visitekaartjes? Dan is de digitale visitekaart met NFC functie wat voor jou! Deel eenvoudig jouw contactgegevens met je netwerk door simpelweg de pas tegen een telefoon aan te houden. De contactgegevens worden automatisch in de telefoon gezet. Heb je een video meeting? Ook dat is geen probleem. Laat de QR code zien in de webcam en de persoon aan de andere kant lijn kan eenvoudig de QR code scannen en jouw gegevens in zijn/haar telefoon zetten. Dat is pas handig!

✔️ In jouw unieke design
✔️ Razendsnel je contactgegevens uitwisselen
✔️ Toegang tot je social media kanalen
✔️ Je hoeft maar één visitekaart mee te dragen
✔️ Maak impact op je netwerk

€29,99,- per stuk (in jouw unieke ontwerp)

Aanvraag indienen

Hoe werkt een Digitaal Visitekaartje?

Heel simpel, je pakt je pas uit je portemonnee houdt het bij de telefoon van de betreffende persoon. En voila, de gegevens worden op zijn/haar scherm weergegeven. Nu heeft diegene direct de mogelijkheid om met één druk op de knop al jouw contactgegevens in zijn/haar telefoon te zetten. Eenvoudiger kan het niet…

 

Aanvraag indienen

Hoe vraag ik Digitale Visitelaartjes aan?

  • Stap 1: Vul het contactformulier in
  • Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur contact op
  • Stap 3: Wij sturen na het contactmoment een formulier toe met de gegevens die wij nodig hebben, zoals de contactgegevens en het design
  • Stap 4: Vul de gegevens in en stuur terug via de mail
  • Stap 5: Je ontvangt de digitale visitekaartjes binnen 2 weken.
  • Stap 6: Je krijgt na levering de factuur toegestuurd.

Mocht je meer digitale visitekaartjes willen aanvragen? Misschien voor je collega’s? Geen probleem! Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Het design van jouw digitale visitekaart

Zodra jij je aanvraag hebt ingediend krijg je van ons een mail met alle gegevens die wij nodig hebben. Daar staat ook in dat je het design naar ons toe mag mailen. Als we deze hebben ontvangen kunnen we de pas printen in het gewenste design en vervolgens programmeren. Binnen 2 weken heb je de digitale visitekaartjes op je deurmat liggen!

QR Code

Wij kunnen kosteloos een QR code toevoegen op de digitale visitekaart als dit gewenst is. Zodat jij ook in een videomeeting jouw contactgegevens eenvoudig kunt delen.

Aanvraag indienen

Welke informatie kan er op een digitaal visitekaartje gezet worden?

Niet alleen je contactgegevens, maar nog veel meer. Denk aan je adres, website, social media kanalen, locatie, mailadressen, maar ook bijvoorbeeld een profielfoto.

Aanvraag indienen

Veelgestelde vragen

Hieronder enkel van de veelgestelde vragen rondom digitale visitekaartjes.

Hoe kan ik mijn contactgegevens later wijzigen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat er enkele contactgegevens later gewijzigd moeten worden. Dit is geen enkel probleem. Zodra dit het geval is kun je contact met ons opnemen. Wij zullen de wijzigen dan zo snel mogelijk doorvoeren.
Moet ik zelf een ontwerp aanleveren?
Ja, je dient zelf een ontwerp aan te leveren. Dit ontwerp mag je naar ons toesturen. Vul ons contactformulier in en je ontvangt van ons een document waarin staat wat we allemaal nodig hebben voor het maken van jouw digitale visitekaart.
Is mijn profiel zichtbaar voor iedereen?
Ja, als iemand de digitale visitekaart scant kan iedereen jouw contactgegevens bekijken en toevoegen in een mobiele telefoon.
Ik heb een aanvraag ingediend, wanneer ontvang ik mijn digitale visitekaart?
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je de gegevens die wij nodig hebben. Stuur dit bestand retour en wij zullen de digitale visitekaartjes binnen 2 weken leveren op het aangegeven adres.
Moet ik zelf mijn gegevens op de digitale visitekaart programmeren?
Nee, dat doen wij voor je. Je hoeft ons alleen het document retour te sturen, die wij naar je toesturen nadat je het contactformulier hebt ingevuld, met alle benodigde gegevens.

Zij gingen je voor…