Vandaag besteld = overmorgen in brievenbus 14 dagen retourtermijn Veilig betalen

NFC pas

Toont alle 3 resultaten


< 80 packs = 40% korting per pack

NFC Pas

Wil je een NFC pas bestellen? Bij NFC World heb je de keuze uit verschillende NFC passen. Waarvoor ga je de NFC pas gebruiken? Hoeveel bytes heb je nodig? En welke gegevens dienen er op de NFC pas geprogrammeerd te worden? Zorg dat je het antwoord op deze vragen van te voren weet, zodat je de juiste producten in huis haalt. Mocht je een NFC visitekaart willen maken met jouw contactgegevens, dan heb je aan zowel de NTAG213 of de NTAG215 genoeg bytes. Maar wil je meer data op de NFC pas programmeren, dan is de NTAG216 geschikt. Deze heeft maar liefst 888 bytes geheugen.

Een NFC pas programmeren

Een NFC pas programmeren klinkt ingewikkeld, maar is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt dit doen op twee manieren. De eenvoudigste manier is om een NFC pas te programmeren met je telefoon. Er zijn verschillende Apps verkrijgbaar in zowel de Apple Store als de Android Store die dit mogelijk maken. Deze applicaties zijn vaak gratis te downloaden. Wij adviseren om de NXP Writer applicatie te gebruiken. Een goed alternatief voor deze applicatie is NFC Tools. Deze applicaties maken het mogelijk om basisfuncties op de NFC passen te programmeren. Ben je wat meer advanced in het programmeren van NFC passen? Wil je graag complex kunnen programmeren of NFC passen kunnen dupliceren? Dan adviseren wij om een NFC lezer aan te schaffen.

NFC pas bestellen bij NFC World

Wil je een NFC pas bestellen bij NFC World? Bekijk onze NFC passen in de webshop en kies jouw favoriet. Bestel je voor 15:00? Dan ontvang je jouw NFC passen over twee werkdagen al in je brievenbus. Ben je niet helemaal tevreden over het product? Dan kun je het product eenvoudig retour sturen naar ons adres. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag op jouw rekening teruggestort wordt.

Terug naar producten