NFC visitekaartjes

Klaar met die saaie papieren visitekaartjes? Of zoek je naar een manier om impact te maken met je visitekaart? Dan is een NFC visitekaart wat voor jou! Geef jouw netwerk met één druk op de knop toegang tot al jouw contactgegevens. De gegevens kunnen direct worden opgeslagen in de telefoon. Zo maak je impact op je netwerk, creëer je gemak en hoef je maar één visitekaart met je mee te dragen!

✔️ In jouw unieke design
✔️ Razendsnel je contactgegevens uitwisselen
✔️ Toegang tot je social media kanalen
✔️ Je hoeft maar één visitekaart mee te dragen
✔️ Maak impact op je netwerk

€29,99,- per stuk (in jouw unieke ontwerp)

Aanvraag indienen

Hoe werkt een NFC visitekaart?

Je netwerk hoeft alleen de telefoon tegen de NFC visitekaart aan te houden en de contactgegevens worden direct geladen op de telefoon. Ook is er de keuze om de contactgegevens direct in de telefoon op te slaan. Eenvoudiger kan het niet. Voeg ook je social media kanalen toe, zodat ze je direct kunnen volgen!

 

Aanvraag indienen

Hoe vraag ik NFC visitekaartjes aan?

  • Stap 1: Vul het contactformulier in
  • Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur contact op
  • Stap 3: Wij sturen na het contactmoment een formulier toe met de gegevens die wij nodig hebben, zoals de contactgegevens en het design
  • Stap 4: Vul de gegevens in en stuur terug via de mail
  • Stap 5: Je ontvangt de NFC Cards binnen 2 weken.
  • Stap 6: Je krijgt na levering de factuur toegestuurd.

Wil je meerdere NFC visitekaarten aanvragen? Bijvoorbeeld voor je collega’s? Ook dat regelen we voor je. Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Het design

Heb je een aanvraag ingediend? Dan mag je het design naar ons toe mailen. Wij zullen vervolgens de pas printen in het gewenste design en programmeren. Je ontvangt binnen 2 weken de NFC visitekaarten op het aangegeven adres. Voor de beste kwaliteit adviseren wij om het bestandstype JPG 24 BIT te gebruiken.

QR Code

Wij kunnen kosteloos een QR code toevoegen op de NFC visitekaart als dit gewenst is.

Aanvraag indienen

Welke gegevens kun je op een NFC visitekaart programmeren?

Je kan het zo gek niet bedenken. Al jouw gegevens kunnen wij op de NFC visitekaart programmeren. Denk bijvoorbeeld aan al jouw social media kanalen, een locatie, een mailadres en zelfs een profielfoto.

Aanvraag indienen

Veelgestelde vragen

Hieronder enkel van de veelgestelde vragen rondom NFC visitekaartjes.

Hoe kan ik mijn contactgegevens later wijzigen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat er enkele contactgegevens later gewijzigd moeten worden. Dit is geen enkel probleem. Zodra dit het geval is kun je contact met ons opnemen. Wij zullen de wijzigen dan zo snel mogelijk doorvoeren.
Moet ik zelf een ontwerp aanleveren?
Ja, je dient zelf een ontwerp aan te leveren. Dit ontwerp mag je naar ons toesturen. Vul ons contactformulier in en je ontvangt van ons een document waarin staat wat we allemaal nodig hebben voor het maken van jouw NFC visitekaart.
Is mijn profiel zichtbaar voor iedereen?
Ja, als iemand de NFC visitekaart scant kan iedereen jouw contactgegevens bekijken en toevoegen in een mobiele telefoon.
Ik heb een aanvraag ingediend, wanneer ontvang ik mijn NFC visitekaart?
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je de gegevens die wij nodig hebben. Stuur dit bestand retour en wij zullen de NFC visitekaart binnen 2 weken leveren op het aangegeven adres.
Moet ik zelf mijn gegevens op de NFC visitekaart programmeren?
Nee, dat doen wij voor je. Je hoeft ons alleen het document retour te sturen, die wij naar je toesturen nadat je het contactformulier hebt ingevuld, met alle benodigde gegevens.

Zij gingen je voor…