Vandaag besteld = overmorgen in brievenbus 14 dagen retourtermijn Veilig betalen

NFC Card Reader

Toont alle 3 resultaten


4 stuks = 15% korting

NFC Card Reader

Wil je aan de slag met het programmeren van NFC tags? Dan is de NFC Card Reader geschikt voor jou! Met deze NFC kaartlezer kun je eenvoudig en snel NFC tags, RFID  en MIFARE programmeren. De NFC Card Reader werkt met alle varianten van NFC, zowel met NFC tags als NFC passen. De NFC Card Reader kan op elk besturingssysteem gebruikt worden. Windows, Mac, Linux, Solaris en Android worden allemaal ondersteund. Let er wel op of jouw computer een USB poort heeft. De nieuwe modellen van Mac hebben dit niet, waardoor je een tussenkabel nodig hebt. De computers met een usb-poort kunnen eenvoudig worden gekoppeld zonder extra verlengstuk.

De mogelijkheden

Met de NFC Card Reader kun je eenvoudig NFC tags programmeren. Of het nou gaat om een NTAG13, NTAG215 of een NTAG216. Elke NFC chip kan eenvoudig gelezen en geprogrammeerd worden. Daarnaast is het mogelijk om met het serienummer de NFC chip uit te lezen en eenvoudig te dupliceren, en zelfs een audio signaal af te geven. Met het gewicht van 70gram is de kaartlezer eenvoudig mee te nemen.

Card Reader kopen bij NFC World

Wil je een card reader kopen? Online bestellen op NFC World is eenvoudig, snel en veilig. Bestel je voor 15:00? Dan ontvang je jouw item binnen twee werkdagen in de brievenbus. Je hoeft dus niet op het pakketje te blijven wachten! Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over het product, dan kun je het product retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Terug naar producten