Vandaag besteld = overmorgen in je brievenbus

NFC lezer

Toont alle 3 resultaten


NFC Lezer

Ben je opzoek naar een NFC lezer? Bij NFC World ben je aan het juiste adres. Met een NFC lezer kun je NFC chips eenvoudig programmeren via een computer of desktop. Je kunt de NFC chips eenvoudig dupliceren van de ene naar de andere tag. Mocht je veel tags programmeren, dan kan dit je veel tijd besparen. Ben je opzoek naar een handig manier om pasjes te programmeren? Dan is een NFC lezer de oplossing. Of wil je graag NFC chips programmeren? Ook dan is dit product zeker een aanrader.

Het topmodel onder de NFC Lezers

Dat kan er maar één zijn, namelijk de ACR122U. Dit model is van uitstekende kwaliteit en werkt snel. De software is gratis te downloaden en is eenvoudig in gebruik. Je kunt er niet alleen NFC chips op programmeren, maar ook RFID en MIFARE tags zijn mogelijk met dit toestel. De ACR122u is compitabel met Windows, Mac, Linux, Solaris en Android. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het toestel niet wordt ondersteund op jouw computer. Let er alleen wel op dat je bij sommige modellen van Apple een tussenkabel nodig hebt.

NFC lezer kopen bij NFC World?

Wil je een NFC lezer kopen? Dan adviseren wij de ACR122U. Deze NFC lezer is gebruiksvriendelijk, werkt snel en heeft vele mogelijkheden. Je kunt eenvoudig, snel en veilig bestellen in onze webshop. Bestel je het item voor 15:00? Dan ontvang je het toestel overmorgen in je brievenbus. Mocht je het artikel willen retourneren? Geen probleem, je krijg het aankoopbedrag terug op je rekening gestort.

Terug naar producten