Vandaag besteld = overmorgen in je brievenbus

NFC card

Toont alle 3 resultaten


< 80 packs = 40% korting per pack

NFC Card

Ben je opzoek naar een NFC card? Dan ben je bij NFC World aan het juiste adres. Bekijk onze NFC cards in onze webshop. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan erg lang mee. Waar ga jij een NFC kaart voor gebruiken? De kaarten zijn multifunctioneel en voor meerdere doeleinden inzetbaar. Wil je pasjes programmeren? Dan is een NFC kaart uiterst geschikt. Of toch gebruiken voor Amiibo? Ook dan is een NFC card de oplossing.

NFC Card gebruiken voor visitekaartjes

De NFC card wordt veelal gebruikt voor digitale visitekaartjes. Je kunt namelijk heel eenvoudig met onze NFC lezer digitale visitekaartjes maken. Programmeer je gegevens, zoals naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en mailadres op een NFC card en je hebt jouw eigen digitale visitekaartje! Gelukkig hoef je hierdoor geen visitekaartjes meer te verspillen. Je hebt er namelijk maar eentje nodig. Zorg dat je jouw NFC visitekaart een plekje geeft in je portemonnee zodat je deze altijd kunt delen met jouw netwerk. Wanneer iemand jouw digitale visitekaartje scant met zijn telefoon, dan zullen jouw contactgegevens direct in het toestel verschijnen. Je hoeft ze alleen nog maar even op te slaan.

Maak je eigen NFC card

Uiteraard kun je een NFC card ook veel andere doeleinden gebruiken. Ben je een ondernemer? En wil je graag met klantenpassen werken? Ook daarvoor is een dit product geschikt. Of wil je NFC cards gebruiken voor Amiibo? Het is allemaal mogelijk.

NFC card bestellen bij NFC World

NFC World is het juiste adres voor het bestellen van jouw NFC artikelen. Wil je NFC cards bestellen? Bekijk onze producten in onze webshop. Je kunt eenvoudig, snel en veilig online bestellen op NFCW.nl. Zorg dat je voor 15:00 bestelt en ontvang jouw product overmorgen in de brievenbus. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je het artikel retourneren en storten wij het bedrag terug op je bankrekening.

Terug naar producten