Vandaag besteld = overmorgen in brievenbus 14 dagen retourtermijn Veilig betalen

Tag reader

Toont alle 3 resultaten


Tag Reader

Ben je opzoek naar een Tag reader? Bij NFC World ben je aan het juiste adres. Met een Tag reader kun je op een eenvoudige en snelle manier NFC tags en passen programmeren. Om de NFC reader te gebruiken dien je de gratis software te downloaden. Deze software is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te sluiten op je computer middels een usb-poort. De NFC reader werkt op allerlei devices, zoals Windows, Apple, Linux en Android. Echter, voor Apple heb je een tussenkabel nodig om een USB-poort aan te sluiten. Houd hier rekening mee.

Tag reader voor het programmeren

Een NFC tag reader is een handige manier om NFC te programmeren. Je kunt alle soorten NFC chips programmeren. Denk hierbij aan de NTAG213, NTAG215, NTAG216 en MIFARE. Maar daar blijft het niet bij, ook RFID is programmeerbaar op een reader. Met dit product kun je eenvoudig NFC en RFID passen dupliceren, schrijven en lezen. Bij het programmeren van grote hoeveelheden NFC tags en passen, adviseren wij om gebruik te maken van een Tag reader aangezien je hier veel tijd mee kunt besparen.

Tag reader kopen bij NFC World

Koop een Tag reader bij NFC World. Neem een kijkje in onze website en bestel eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Voor 15:00 besteld is overmorgen in je brievenbus. Ben je niet helemaal tevreden over je producten? Geen zorgen, je kunt de producten retour sturen en dan zullen wij het geldbedrag terugstorten op je rekening.

Terug naar producten