NFC Business Cards

Ben jij al bekend met de NFC Business Cards? Met een NFC Business Card geef je jouw netwerk direct toegang tot jouw contactgegevens zonder gegevens in te vullen! Heel simpel, je houdt de card tegen de telefoon van de persoon waar jij jouw contactgegevens mee wil uitwisselen. De gegevens worden automatisch op het scherm weergegeven. Sterker nog, je kan de contactgegevens direct opslaan in het toestel.

✔️ In jouw unieke design
✔️ Razendsnel je contactgegevens uitwisselen
✔️ Toegang tot je social media kanalen
✔️ Je hoeft maar één visitekaart mee te dragen
✔️ Maak impact op je netwerk

€25,- per stuk (in jouw unieke ontwerp)

Aanvraag indienen

Hoe werkt een NFC Business Card?

In de NFC Business Card zit een NFC chip verwerkt waar jouw contactgegevens worden opgeslagen. Zodra iemand met zijn telefoon jouw NFC Business Card aantikt worden de contactgegevens automatisch naar het toestel verzonden. Even opslaan en that’s it. Wij kunnen allerlei gegevens op de chip zetten, zoals je social media kanalen, een mailadres, een locatie en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Aanvraag indienen

NFC Business Card aanvragen: Hoe doe ik dit?

  • Stap 1: Vul het contactformulier in
  • Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur contact op
  • Stap 3: Wij sturen na het contactmoment een formulier toe met de gegevens die wij nodig hebben, zoals de contactgegevens en het design
  • Stap 4: Vul de gegevens in en stuur terug via de mail
  • Stap 5: Je ontvangt de NFC Cards binnen 2 weken.
  • Stap 6: Je krijgt na levering de factuur toegestuurd.

Uiteraard is het mogelijk om meerdere NFC Business Cards aan te vragen, zoals voor je werknemers bijvoorbeeld. Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Jouw unieke ontwerp

Heb je via ons contactformulier een aanvraag ingediend? Super, wij zullen je vervolgens een document sturen met alle informatie die wij nodig hebben. Je hebt de mogelijkheid om een design in te voegen. Zodra wij de gegevens retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 2 weken de NFC Business Card op je deurmat.

QR Code

Wil je ook een QR code op de pas? Dat is allemaal mogelijk! Wij doen dit kosteloos voor je.

 

Aanvraag indienen

Welke gegevens kun je op een NFC Business Card programmeren?

We kunnen al jouw contactgegevens op de NFC Business Card programmeren, zoals alle social media accounts, mailadressen, locaties en je kunt zelfs een foto toevoegen! Ook heb je de keuze om een logo van je bedrijf in te laden voordat de contactgegevens op het scherm zichtbaar worden tijdens het uitwisselen.

Aanvraag indienen

Veelgestelde vragen

Hieronder enkel van de veelgestelde vragen rondom NFC Business Cards.

Hoe kan ik mijn contactgegevens later wijzigen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat er enkele contactgegevens later gewijzigd moeten worden. Dit is geen enkel probleem. Zodra dit het geval is kun je contact met ons opnemen. Wij zullen de wijzigen dan zo snel mogelijk doorvoeren.
Moet ik zelf een ontwerp aanleveren?
Ja, je dient zelf een ontwerp aan te leveren. Dit ontwerp mag je naar ons toesturen. Vul ons contactformulier in en je ontvangt van ons een document waarin staat wat we allemaal nodig hebben voor het maken van jouw NFC Business Card.
Is mijn profiel zichtbaar voor iedereen?
Ja, als iemand de NFC Business Card scant kan iedereen jouw contactgegevens bekijken en toevoegen in een mobiele telefoon.
Ik heb een aanvraag ingediend, wanneer ontvang ik mijn NFC Business Card?
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je de gegevens die wij nodig hebben. Stuur dit bestand retour en wij zullen de NFC Business Card binnen 2 weken leveren op het aangegeven adres.
Moet ik zelf mijn gegevens op de NFC Business Card programmeren?
Nee, dat doen wij voor je. Je hoeft ons alleen het document retour te sturen, die wij naar je toesturen nadat je het contactformulier hebt ingevuld, met alle benodigde gegevens.

Zij gingen je voor…