Terug naar het overzicht
E-book lancering NFC toepassingen ter inspiratie
Ebook lancering: NFC toepassingen ter inspiratie 2 NFC World

NFC toepassingen ter inspiratie bekijken? Die mogelijkheid is aangebroken. De afgelopen jaren heeft de NFC -technologie een snelle groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven hebben NFC toegepast of zijn er mee bezig. Niet alleen de adoptie groeit, maar ook het aantal klantvragen over NFC tags. Wij krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn van NFC tags en hoe het geïmplementeerd kan worden. Er is veel onduidelijkheid en op internet is er maar weinig informatie te vinden over de technologie. Dit bracht ons op het idee om een ebook te schrijven, waarin men kan lezen over de werking van NFC en de toepassingen/mogelijkheden voor bedrijven.

Wat wij met dit E-book willen bereiken

Met dit ebook willen wij de innovatieve ondernemers helpen. Wij willen ondernemers bekend maken met NFC tags en wat de technologie voor hun bedrijf kan betekenen. In het ebook staan verschillende NFC toepassingen beschreven ter inspiratie. Ondernemers kunnen aan de hand van het ebook zien welke toepassingen geschikt kunnen zijn.

Wat ga je leren in het E-book?

  • Doe inspiratie op over verschillende NFC toepassingen voor jouw business
  • Kom achter de populairste NFC toepassingen
  • Ontdek de mogelijkheden van de NFC- technologie
  • Leer wat NFC tags voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Download ons gratis E-book

Vul je gegevens hieronder in en krijg direct toegang tot ons gratis E-book. Kom er met een handomdraai achter wat NFC voor jouw bedrijf kan betekenen.

E-book downloaden

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar het overzicht