NFC Stickers kopen (12 stuks)

9.99

Vandaag besteld = overmorgen in brievenbus ✅

Beschikbaarheid: Op voorraad

NFC Stickers kopen

NFC Stickers kopen? Koop je NFC Stickers met verschillende kleuren bij NFCWorld.nl. Met deze NFC stickers kun je duidelijk zien dat het om een NFC tag gaat. Een set NTAG213 bestaat uit 12 stickers met verschillen kleuren. Programmeer de stickers en scan vervolgens met je telefoon om de taak uit te voeren. Wij raden aan om van te voren te weten wat je op de NTAG213 gaat programmeren, zodat je rekening kan houden met het aantal bytes.

De NTAG213 heeft 144 bytes. Meer bytes nodig? Ga dan voor de NTAG215. Deze heeft maar liefst 444 bytes. Nog meer bytes nodig? Dan kun je kiezen voor de NTAG216 met 888 bytes.

*Staffelkorting:
Minder dan 20 packs = €9,99 per pack
20 tot 40 packs = 10% korting per pack
40 tot 60 packs = 20% korting per pack
60 tot 80 packs = 30% korting per pack
Meer dan 80 packs = 40% korting per pack

Programmeer NFC tags voor verschillende doeleinden! Houd rekening met het aantal bytes. Een webadres neemt 19 bytes in beslag, telefoonnummer, 16 bytes, e-mail en onderwerp 84 bytes, visitekaart 153 bytes, een trigger (telefoon op stil) 76 bytes, een trigger (WiFi aan en applicatie opstarten) 118 bytes en een trigger (WiFi aan, telefoon op stil en applicatie openen) 122 bytes.

Bekijk ook de NTAG215 en NTAG216

NFC Stickers specificaties

 • Chip: Ntag213
 • Bruikbare capaciteit: 144 bytes
 • Protocol: ISO14443A
 • Werken frequentie: 13.56 MHZ
 • Lezen en schrijven afstand: 1 tot 5 cm
 • Lezen en schrijven tijd: 1 tot 2 MS
 • Werktemperatuur:-20 tot 55 graden, vochtigheid van 90%
 • Wissen tijden:> 100000 keer
 • Data storage:> 10 jaar
 • Lezen tijd: 100000 keer
 • Diameter: 25mm
 • Verpakking materialen: PE zelfklevende + gecoat papier

NFC Stickers ondersteuning

 • 1)  13.56 mhz RFID en NFC IC reader/writer, bijvoorbeeld: Acr122u reader/writer
 • 2) Mobiele telefoons met NFC functie.

NFC Toepassingen met de NFC Stickers

 • Check in, mobiele betaling, productinformatie, mobiele identificatie, mobiele marketing, sociale netwerken, visitekaartje delen, toegangscontrole, ledenadministratie, posters, gezondheidszorg, etc.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen

NFC staat voor near-field-communication. Oftewel, korte afstand communicatie. Dat wil zeggen dat er simpelweg communicatie plaatsvindt wanneer een NFC toestel in aanraking komt met een NFC chip. Wanneer dit gebeurt zal de taak op de chip worden uitgevoerd via het toestel. Nu hoor ik je al denken… Maar wat zijn NFC tags dan? Tags zijn stickers waarin een chip zit verwerkt, waardoor je de tag overal op kunt plakken. Dit is ontzettend handig als je de tags bijvoorbeeld wil bevestigen aan een product.

Dat ligt er maar net aan welke data je op een NFC tag wil zetten. Een webadres neemt circa 16 bytes in beslag, een telefoonnummer 16 bytes, een e-mail met onderwerp 84 bytes en een visitekaart 153 bytes. Let dus goed op hoeveel bytes je nodig hebt en wat je precies op de tag wil zetten. Wanneer het om een simpele URL gaat raden wij de NTAG213 aan om te kopen. Mocht je meer data willen gebruiken dan kun je het beste de NTAG215 kiezen. Wanneer je gaat werken met data rijke gegevens zal de NTAG216 geschikt zijn. Zorg dat je vooraf weet waar je de tags voor wil gebruiken en koop dan vervolgens de juiste tags. Mocht je vragen hierover hebben, neem dan contact met ons op.

NFC tags maken het mogelijk om via een contactloze methode bepaalde data uit te wisselen. De tags hebben een chip waarin informatie kan worden opgeslagen en worden uitgewisseld. De uitwisseling vindt automatisch plaats door een mobiele telefoon of NFC reader tegen de chip aan te houden. De NFC tag stickers zijn erg populair vanwege het gebruiksgemak. De tags zijn eenvoudig overal op te plakken, denk aan een poster, display of winkelschap.

Met NFC tags is het mogelijk om direct informatie op te vragen over het product of een aanbieding te geven. Daarnaast kun je een PDF document invoegen met een gebruikshandleiding of doorlinken naar een YouTube filmpje, waarin het product uitgebreid wordt toegelicht. Een ander mooi voorbeeld is om frequentieaankopen te stimuleren door een tag op een product te plakken. Wanneer het product bijna op is kan men de tag scannen en wordt diegene direct naar de bestelpagina doorgeleid. Kortom, met een beetje creativiteit zijn de mogelijkheden met NFC oneindig. 

Er bestaat nogal wat verwarring tussen NFC tags en RFID. RFID staat voor Radio Frequency Identification. Dit houdt in dat er communicatie plaatsvindt via radio golven. NFC (near- field communication) staat voor communicatie op korte afstand. Deze communicatie vindt plaats op een afstand van circa 5 centimenter. De RFID technologie is een klassieker en uitgevonden in de jaren zestig. De NFC technologie wordt als opvolger gezien van de RFID technologie. Zo is NFC beter in staat om informatie uit te wisselen. Daarnaast is NFC vele malen nauwkeuriger dan RFID.

Een NFC tag bestaat hoofdzakelijk uit twee onderdelen, namelijk de chip en de antenne. We beginnen allereest bij de chip. Deze is gemaakt om informatie te verwerken en te versturen. De informatie wordt uitgewisseld met een klein beetje energie. De energie wordt verkregen uit een mobiele telefoon of een NFC Reader, waardoor een NFC tag geen batterij nodig hebt. Dit maakt het mogelijk om een NFC tag overal te plaatsen zonder afhankelijk te hoeven zijn van een stroomvoorziening. De antenne is gemaakt van koperdraad en pikt het signaal op van de telefoon of NFC reader. Vervolgens wordt het signaal omgezet in energie, waardoor de taak kan worden uitgevoerd. 

Veel mensen weten niet wat NFC precies is, maar gebruiken het dagelijks. Denk aan de OV-chipkaart of je bankpas. Het in- en- uitchecken gebeurt middels een NFC tag die in de kaart verwerkt zit. Ook het contactloos betalen wordt met een NFC chip gedaan. Dankzij de smartphones zijn er ontzettend veel mogelijkheden bijgekomen. Tegenwoordig heeft elke smartphone een NFC chip. Dit zorgt ervoor dat de technologie steeds interessanter wordt voor bedrijvenNFC marketing is een groeiend begrip en zal in de toekomst steeds grotere vormen aan gaan nemen. 

In 1994 zijn de MIFARE Classic chips op de markt gebracht. Dit zijn de klassieke NFC chips. Echter, deze tags zijn verouderd en niet optimaal om te gebruiken met smartphones en NFC readers. De opvolger van de MIFARE Classic chips is de NTAG21X generatie. Deze tags werden in 2012 op de markt gebracht en zijn geoptimaliseerd voor smartphones. Deze periode staat bekend als de revolute van de NFC technologie, want met eenvoudige software en applicaties kunnen NFC tags eenvoudiger dan ooit geprogrammeerd en gelezen worden. Om deze reden is NFC ontzettend gebruiksvriendelijk geworden en klaargestoomd voor globale adoptie.

NFC tags kunnen worden geschreven met smartphones of met een NFC reader. Alle android toestellen kunnen dit met een speciale applicatie in de Play Store. Sinds de release van IOS13 in 2019 kunnen NFC tags ook met Apple devices worden geschreven. Hiervoor zijn applicaties te vinden in de Apple Store. 

Er zijn meerdere manieren waarmee je NFC tags kan programmeren. Hoofdzakelijk zijn er twee  manieren die veelvoudig worden gebruikt, waarvan de populairste het programmeren met een mobiele telefoon is. Dit kan zowel een Android als Apple device zijn. Voorheen kon het programmeren van NFC alleen met een Android telefoon, maar sinds de update van Apple (IOS13) is het ook mogelijk met een Apple device. Daarnaast is het programmeren ook mogelijk met een NFC Reader/Writer.  Dit is een toestel met een usb-ingang die kan worden aangesloten op een computer. Met de bijgeleverde software kan je eenvoudig NFC tags schrijven.

Er zijn niet alleen meerdere manieren om NFC tags te programmeren, maar ook meerdere toestellen waarmee je dit kan doen. Zoals je in vorige alinea hebt gelezen is het mogelijk om zowel met een Apple als met een Android device te programmeren. Maar let op, niet elk Apple toestel ondersteund deze functie. Alleen de Apple toestellen met de software ios13 of hoger accepteren deze functie. Daarentegen, Android heeft hier geen last. Je kunt met elk Android device NFC tags schrijven.

Wanneer je ervoor kiest om NFC tags te programmeren via een mobiele telefoon heb je keuze in verschillende applicaties.

Apple Store
Heb je een IPhone? Maak dan gebruik van de NFC Tools applicatie. Hiermee kun je eenvoudig NFC tags lezen en schrijven.

Play Store
Maak je gebruik van een Android telefoon? Dan raden wij twee populaire applicaties aan voor het lezen en schrijven van NFC tags, namelijk:
-NFC Tagwriter
-NFC Taginfo

Zolang jij wil! De gegevens kun je voor altijd op een tag laten staan. De tag heeft normaliter een levensduur van circa 10 jaar. Echter, het is mogelijk om een tag te her programmeren. Je kunt oneindig wijzigingen doorvoeren op de tags. Dit maakt de NFC tag erg duurzaam. 

Je kunt de NFC tags voorzien van een beveiliging. Je kunt kiezen uit een permanente beveiliging of een standaard beveiliging. Bij een permanente beveiliging zorg je ervoor dat de tags niet gewijzigd kunnen worden. Wanneer je dit instelt kun je de tags niet meer her programmeren. De data kan niet meer worden veranderd. Je kunt ook kiezen voor een standaard beveiliging. In dit geval beveilig je de tags met een wachtwoord. Wanneer de tags gewijzigd moeten worden dient vooraf het correcte wachtwoord te worden ingevuld. Middels een beveiliging zorg je ervoor dat niemand de NFC tags kan wijzigen of overnemen. 

De NFC tags werken het beste tussen de -20 en 70 graden Celsius. Over temperatuurverschillen hoef jij je dus geen zorgen te maken. NFC tags zijn bestand tegen grote temperatuurverschillen.

Bij android toestellen kan dit eenvoudig bij Settings worden gedaan. Vervolgens klik je op Wireless & Networks. Dan zie je NFC verschijnen in je beeldscherm en kan je de functie inschakelen. 

Bij een Windows telefoon kan dit in App list worden gedaan. Klik vervolgens op Settings -> Tap to share/pay -> NFC. Vervolgens zet je de NFC functie op AAN.

Wanneer je een oudere generatie Iphone hebt (8 of ouder) dien je een applicatie uit de App Store te downloaden waarmee je de NFC tags kan lezen en schrijven. Bij de nieuwere generaties Iphone staat NFC automatisch ingeschakeld en hoef je dus niets te doen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NFC Stickers kopen (12 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *